Nieuw: de AeroSorber!

April 2018: Plato product consultants introduceert de AeroSorber!AeroSorber

De AeroSorber beschermt uw kostbare lading tegen schokken en trillingen. De AeroSorber wordt geplaatst op de pallet, waarna de lading op de AeroSorber wordt geplaatst. De AeroSorber absorbeert maar liefst 80% van de inkomende trillingen en schokken veroorzaakt door transport. Hierdoor kunt u besparen op verpakkingskosten van omdozen of op verpakkingsmateriaal van uw verpakkingen.

Meer informatie is te vinden op Aerosorber.nl.

 

Oktober 2014: Plato product consultants wint twee prijzen!

hak05

Special Award Functionaliteit Goed Industrieel Ontwerp 2014

Plato product consultants, HAK en Crown Closures winnen de Special Award Functionality Goed Industrieel Ontwerp 2014 met het 1-2 deksel dat door HAK gebruikt wordt om al haar glazen potten met groenten te sluiten.  klik voor meer informatie op de volgende link www.2014.gio.nl.

Al in 2004 heeft Plato product consultants dit idee bedacht, het concept ontwikkeld, onder andere HAK benaderd, een proefserie laten maken in samenwerking met het huidige Tata Steel en uiteindelijk de productie weten onder te brengen bij Crown Closures, die het 1-2 deksel op de markt heeft gebracht.

Vele positieve reacties zijn al binnengekomen nadat het 1-2 dekseltje op de markt is gekomen. Een voorbeeld dat eigen initiatief loont!

 

Bronzen noot 2014

Plato product consultants en Ardagh Group winnen de Bronzen Noot met de SpRing Latch. Zie http://www.nvc.nl/finalist-de-gouden-noot-2014-spring-latch/.

Nadat Plato product consultants 2 jaar geleden al de Gouden noot heeft gewonnen is het dit jaar weer gelukt een verpakkingsprijs in de wacht te slepen. Een bestaande ring die emmer en deksel bij elkaar houdt en voorzien is van een open en sluitmechaniek, is voorzien van een  vernunftige verende constructie, waardoor het mogelijk is geworden de verfblikken automatisch te kunnen sluiten op bestaande eenvoudige verticale sluitmachines. Bij de afnemers van de verfblikken is  geen aanpassing in de apparatuur vereist waardoor extra investeringen niet nodig zijn.

Bronzen Noot voor Plato product consultants