Partners

IPPI
Integrated Proces & Packaging Improvement (IPPI) is een samenwerkingsverband tussen de drie disciplines product, proces en organisatie uitgevoerd door ontwerpbureau Plato product consultants, engineerings-en projectmanagement bureau VM Engineering en proces adviesbureau Oosterhoorn Advies.

Een uniek samenwerkingsverband waarbij verpakkingslijn problemen integraal worden opgelost: organisatorisch, technisch en verpakkingskundig.

Meer informatie www.ippi-team.nl
Lively Products
Lively Products is een samenwerkingsverband in het kader van de Innovatieve Prestatie Contracten (IPC) in samenwerking met de Wereld van Papier waarbij innovaties in de papier- en kartonsector centraal staan. Lively Products is een samenwerkingsverband tussen: Tell a Message, QuPack, Terra Vitis Wine Company, MPProjects en Plato product consultants.

Lively Products ontwikkelt bijzondere verpakkingen en producten waarbij geluid een belangrijke rol speelt. Een wijnverpakking of een fotoboek komen bijvoorbeeld tot leven met een persoonlijke geluidsboodschap.

Meer informatie www.lively-products.com www.lively-liquids.com
Impaqtum
In samenwerking met Impaqtum Product Services B.V. heeft Plato product consultants de Capp’r ontwikkeld. De Capp’r is een herbruikbare schenktuit voor drinkpakken.

Meer informatie www.cappr.net