Plato producten


Political Chess
PoliticalChess is een schaakspel waarbij de wereldleiders als karikaturen op “een slagveld” zijn geplaatst. PoliticalChess is een eigen product van Plato product consultants, het is een uniek schaakspel, gemaakt van hoogwaardig, handgeschilderd porselein. PoliticalChess wordt geproduceerd in gelimiteerde versies. Bij elk PoliticalChess versie wordt een genummerd certificaat bijgeleverd.
PoliticalChess wordt in eigen beheer geproduceerd en verkocht.

Meer informatie www.politicalchess.com
Salt or Pepper
Een peper- en zoutstel gebaseerd op twee politieke figuren Putin en Bush; maar wie is zout en wie is peper? Salt or Pepper is een eigen product van Plato product consultants, een uniek peper- en zoutstel gemaakt van hoogwaardig, handgeschilderd porselein.

Meer informatie www.saltorpepper.com

AeroSorber

De AeroSorber is een eigen product van Plato product consultants. Plato product consultants verzorgt de productie en distributie van de AeroSorber. De AeroSorber dempt trillingen en schokken en beschermt daardoor uw kostbare en kwetsbare verpakkingen. De AeroSorber wordt succesvol gebruikt door musea, kunsttransporteurs en producenten van kwetsbare electronische apparatuur. Meer informatie op www.aerosorber.nl

De AeroSorber dempt alle ongewenste trillingen en schokken
De AeroSorber, gemakkelijk toe te passen door diverse gewichtsklassen
Le Cèrf van Zadkine, beschermt door de AeroSorber tijdens transport

Koeltas voor biomedicijnen

De koeltas voor biomedicijnen is een eigen product van Plato product consultants. De koeltas bewaart (bio)medicijnen gedurende 10 uur tussen de 2 en 8 graden. Hierdoor wordt het voor gebruikers van deze medicijnen mogelijk verre reizen te maken zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van deze medicijnen.

Koeltas gesloten
De koeltas heeft twee compartimenten. Het bovenste compartiment bevat een naaldcontainer een doosje met alcohol doekjes en de gebruiksaanwijzing
Het onderste compartiment is het koelgedeelte. Twee koelblokken zorgen voor de juiste temperatuur in de koeltas. De tas krijgt zijn vorm door het schuim waarin het koel- en accessoirecompartiment zijn uitgespaard, het schuim zorgt ook voor isolatie van de tas.
In het koelcompartiment worden de medicijnen bewaard. De medicijnen worden door spacers gescheiden van de koelblokken.